Friday, April 5, 2013

Kako prepoznati kupca nekretnine koji nije iz Novog Sada?


Više puta sam pisao da kupaca stanova ali i nas prodavaca ima zaista mnogo i da smo svi zasebni, da svako ima neki svoj pristup u biranju svoje buduće nekretnine ali je činjenica da se kupci koji ne žive u Novom Sadu veoma lako prepoznaju.
Pisao sam i da je Novi Sad veoma specifičan i da ga treba upoznati i dobro razmisliti pre nego što se kupi stan ili kuća.
Svaki deo Novog Sada je priča za sebe, ima svojih prednosti i mana ali se to ne uviđa lako, treba provesti neko vreme u ovom gradu ili poslušati osobu koja je rasla, živela i osetila ovaj grad.


S obzirom da se grad razvija i da tek treba da dobije svoj novi karakter, izgled kao i svoju ulogu u ovoj našoj Srbiji, treba dobro odmeriti.
Novosađani uglavnom poznaju prilike u gradu i znaju kakvu nekretninu žele, zašto je žele kao i razlog za kupovine iste  a često je to kupovina garsonjere na Grbavici radi izdavanja studentima.
Grbavica je atraktivna zbog blizine studentskih domova, fakulteta, Spensa ali ima mnogo manjkavosti i nedostataka kada je reč o sadržaju za porodicu.
Porodice se uglavnom ne odlučuju za kupovinu stanova na Grbavici.
Al, kupci koji dolaze iz raznih delova naše zemlje ili bivših republika, često se,i rado, odlučuju za Grbavicu kao mesto za život.
Takvi kupci stanova, često odbijaju mnogo bolje i povoljnije stanove na drugim lokacijama al im se ne može zameriti  jer su njihovi novci i njihov izbor.


Hvala vam na čitanju a ako vam se dopao tekst, budite slobodni da ga podelite sa prijateljima na Facebooku i ostalim socijalnim mrežama.
A ako vam zatreba pomoć pri kupovini nekretnine ili prodaje, kontaktirajte me putem telefona ili emaila.
Srdačan pozdrav
Ćazim Salihi
061 66 22 851
cazim.salihi@gmail.com

0 comments:

Post a Comment